söndag 13 september 2009

Kärlek

Minns ni min förälskelse?

Nu har det hänt igen!
Jag besökte en antikloppis och då stod det bara där. Det vackra slagbordet!!!Det var precis ett sånt jag önskat mig med två hellånga skivor på var sida. Förutom att det var grå/vit målat (jippi) så var det tyvärr också dyrt. Men jag föll handlöst...fick hjärtklappning och gåshud. Jag minns tydligt min besvikelse över skåpet jag tidigare missat. Det tog lång tid att komma över (Tänker faktiskt ännu på det). Då lovade jag mig själv att aldrig råka ut för det igen.

Men mitt dilemma då?

Jo mannen har ju inte samma uppfattning som mig när det gäller vad som är vackert.
För honom duger vårat gamla bord alldeles utmärkt.
- Gubbskrälle!!! Han som inte brukar ifrågasätta något om inredning hade plötsligt en åsikt. Var kom den ifrån? Ladies, ni som vet vad jag pratar om - hjälp mig med tips om hur jag ska få bordet att flytta hem till mig?

"""

Våra tjejer kom hem i helgen. Blev som alltid mycket skratt. Kika in på äldre dotterns blogg här. Underbart att se deras syskonkärlek :) Hon är ju utbildad bagare och visade sina färdigheter i lördags då lillasyster blev sugen på vaniljhjärtan. (Även om de inte blev hjärtformade...)



Den här ljuvliga kupan köpte jag i våras.
Men jag ville gärna ha den på en hög fot.



Köpte då en ljusstake och limmade fast ett gammalt silverfat.
Voilá! Busenkelt!



Här ligger nu de goda vaniljhjärtanen ...
(nu kom mina loppisfyndade kakformar till användning)


...naturligtvis redan uppätna :)


"""

Har ju också haft turen att vinna hos Tant blå!
Uuuuuurfina mammeluckor. Här hänger de på plats över garderobsdörren.
Tack än en gång för dem!




Nu mina raringar ska jag kolla vad ni haft för er under helgen.
Måste ju också klura på hur jag ska få mannen att förstå att bordet måste hit!

Fortsättning följer...

Tack och hej
leverpastej!

Viveka

66 kommentarer:

Frida sa...

Hej Viveka!
Vilken vacker kupa. Ja du vet inte om jag har något bra tips på övertalning. Men fortsätt stå på dig så kanske han ger med sig till slut.
Hopas du får en trevlig vecka!
Kram Frida

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Grymt, grymt ;)
Nää har inget tips :D Jag har sagt till min gubbe att det här bordet har vi bara tills slagbordet dyker upp och det har det inte gjort ännu. Han kanske också grymtar om det dyker upp ;) Men fy vad retfullt det är att missa något som man fallit fr :(
Härliga tips och härliga bilder!
Ha det gott!
kram vännen!
nina

Vit som snö sa...

Men Viveka! Ta på dej dom rosa mammeluckerna så måste väl gubben smälta till föga;-)Ursöta!
Du har så mycket kvinnlig list att jag tror bordet står där snart:-)
Inte illa att ha en bagare i familjen!
Bra tips med foten till kupan. Jag är också lycklig ägare till en sån, dom är urvackra!!
Ha en mysig vecka!
Kram Cilla

Ida sa...

Hejsan vännen!
Vad jag känner igen mig, känns som att sambon blivit helt anti min stil nu. Får verkligen kämpa för att han ska förstå hur viktiga vissa saker är för mig. Hoppas att du lyckas övertyga mannen.

Vilket fint fat på fot det blev och den där kupan är ju så underbar. Är med och tävlar om en men med min otur är det ju bara att glömma. Tänk om man hade lika tur som du.

Ha det så gott.
Kram Ida

LantlivsAnette sa...

Åhhh du...jag förstår precis hur det känns...hur rackarns ska du kunna övertala honom om att du bara måste få hem bordet !!
Sååå fin kupa du har och på en hög fot blev det ännu bättre.
ha det gott
Kraaam Anette

hagagården sa...

Men å så fint det blev med den höga ljusstaken och silverfatet,underbart fint.
kram o ha det så gott
ninni

♥ Pia... sa...

Ja men Viveka..du är toppen....ska förklara...förra helgen var jag på min höstmässa och sålde lite grejer:)..där på mässan var det även en del loppis..jag tog en runda..och vid ett bord..där stod en vit liten söt sak..en träljusstake och den ropade på mej ..tror jag betalade en femma eller om det var en tia..inte så noga..i varje fall så hade jag fått för mej när jag såg den där ljusstaken att ja jag kan göra ett kakfat på fot av den där..jag har ett antal nysilverfat hermma!!sakt och gjort..när jag kom hem så provade jag att maka ihop dessa två saker..meeeeeeeen..näääee..har ju gjort ett kakfat förut av fat och ljusstake i porslin..visade på bild här för ett tag sedan ..det blev riktigt bra..men detta...??..Nu fick jag syn på ditt..och NU FÖLL DET PÅ PLATS...nu ska jag prova igen..men med ettstörre fat..får vi se..tack för detta..du:)..ditt blev superfint...hihi..slagbordet ...njaaee...har nog inget tips..försöker att få min till en massa saker..går med på mycket...haha..imorgon ska vi hämta ett loppisfynd ...som jag köpte i somras..en spegelbyrå..äntligen ..nu väntar jobbet..hej svejs...Pia

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint det blev med ljusstaken och silverfatet.Kanon fint.Ha en mysig måndag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Millas hem sa...

Hej Viveka!

Ska bli spännande att se din terrin också, du kanske visar den här?

Ett tips;
Lägg huvudet på sned och se ut som en cocker, och be jättesnällt, så kanske det funkar!:)

Hoppas att du får en fin dag!

Kraaaam

Gårdsromantik sa...

Var fanns den loppisen!?

Jag hade ju lite permis från sjukhuset men kom mig bara till myrorna - och där fanns inga sådana fynd :-)

Vilken smart idé med ljusstaksfatet!

Kram Maud

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hallojsan.
Ja,lycka till med övertalningen,där kräva nog lite kvinlig list :)
Men vad snyggt det blev med det höga fatet.
Vad roligt att dottern är utbildad bagare.Måste vara trevligt att bli bjuden på fina bakverk.
Ha en fin vecka
kram Anette

My home is my Castle sa...

Hehehe..
Jeg kjenner meg igjen i det du skriver :))
Ta han med deg til butikken og la ham se hvor viktig det er for deg at du får nettopp DETTE bordet. La han se hvordan øynene dine skinner og lov ham at du skal se på han på samme måte hahaha :))
Lykke til. Jeg jobber med noen saker jeg og hihi :))

Klem,Kari

Inspiration i vitt sa...

Haha vad rolig du är Viveka, jaa när man känner sååå starkt du gör ang bordet så anser jag oxå att det måste hem till dig.
Hur ska man göra då??
Ja jag vet ju inte riktigt eftersom jag inte känner din man men jag lovar dig att jag hade köpt det ändå (om jag hade råd vill säga och att det inte inkränkte på vardagsekonomin)

En sak som man känner så starkt för är alltid ett rätt köp, det ångrar man inte.

Fina bilder hos dig, glaskupan,kakformar, kakor ja allt var så fint.
Kram på dig/Ingela.

Livet på Berget sa...

Hej
Hör att vi alla har samma problem med oförstående karlar:). Känner igen mig och har ett jätte bra tips. Koppla på släpet på bilen, åk till loppisen, köp bordet och kör hem igen. Bär in det själv, är det för tungt frågar du grannen om hjälp och vips så är allt löst. Slå dövörat till om det kommer någon kommentar. Funkar garanterat varje gång:).
Lycka till!
Kramar
/Sara

Kristin sa...

Hej du! Lycka till med slagbordet! Du får väl dra till med något i stil med att det inte är någon värdeminskning på det utan en säker investering, hihi!

Det var Johanna Flyckt som var hemma hos mig och gjorde reportaget, du undrade ju det. Tycker bilderna blev bra men än har jag inte sett texten, men jag är övertygad om att gulliga Johanna gör det med glans! :-)

Kram och ha det bra
/kristin

LillaFlisan sa...

Här hemma har jag lärt mig en sak......: Fråga ALDRIG!!!!!!

Låt bara prylarna "flytta" in.

Min man märker inte ens när jag köpt nya möbler. En superfin kristallkrona som jag hade satt upp i matrummet tog honom en månad innan han upptäckte och då var det för att dottern gjorde honom uppmärksam på vad som nu hängde i taket.
Han hade dock ingen som helst aaning om vad som hade hängt där innan,hahaha!

Håller tummarna att du får köpa slagbordet. Själv har jag två stycken och de är mina favvomöbler förutom en soffa och en skänk som jag också älskar..... Dessa möbler tröttnar jag som är så ombytlig aldrig på. Slagborden och soffan har jag haft sen snart 20 år tillbaka och jag är lika glad i dem ännu!

Kalla det en investering när du pratar med mannen. Ett gammalt fint slagbord tappar nämligen aldrig sitt värde. De har varit dyra sen 60-talet och då är det väl bättre att man har pengarna i ett slagbord istället för på banken!


Kram

Flisan

Anki sa...

Ja, dom karlarna, hmm...men det fixar du! Säger som Cilla...använd mammeluckerna, dom är skitsnygga & matchar ju bordet! Han smälter garanterat, hihi...Å andra sidan, kommer han att märka att bordet flyttat in?? Dom har ju lite dåligt "seende" ibland *fniss*
Å den kupan, bara vill ha! Det blev så fint när den kom upp en bit, så snyggt!

Kramis Anki

Hannis sa...

Smyg in det!
Någon dag när han inte är hemma och opssss,vad står där om inte slagbordet så vackert*fnissar*
Se samtidigt lite förvånad ut som att du inte förstår hur det kom dit!
Annars, praktisera metoden tjat=))

Du,vad fint det blev med den omgjorda ljusstaken!

Kram Hannis

Vita små hjärtan sa...

Å så ståtlig kupa.....
Å grattis till vinsten!
Kram Agnetha

Anna-Lena sa...

Vilken fin kupa du! Smart idé att limma på ett fat så där. Ja, det är inte helt lätt när man faller pladask för något och maken inte känner likadant. Jag brukar nog oftast försöka mig på att förklara hur jag känner. Att jag skulle bli så glad osv om du dessutom poängterar hut olycklig du blev när du missade skåpet så kommer han nog att beveka sig. Det tror jag i alla fall. Lycka till med din övertalning.

Kram Anna-Lena♥

Bitte sa...

Åh, jag vet verkligen hur det är att bli hopplöst förälskad i en möbel och medan man funderar på om man ska köpa den eller inte hinner någon annan före!!! Det händer mig hela tiden, jag måste helt enkelt sluta fundera :-). Så det är mitt tips, fundera inte (med maken) utan köp det och bär in det. Gillar han det inte får HAN bära ut det och ställa undan det ;-). Men... när saker och ting kommit på plats brukar oftast den andra parten också tycka att det är fint!

Vilken vacker kupa och så fiffigt att limma fast ett fat på ljusstaken! :-)

Kramar
Beatrice

Monika sa...

Så snyggt! Hos dej borde verkligen en iredningstidning göra ett reportage!

Härligt mysigt när familjen samlas och hemmet fylls med skratt och stoj! :o)

Ditt fat är definivt mycket snyggare än det jag visade i mitt tidigare inlägg. Hihi, vi har varit i farten med samma idé :o)

Visst är det skoj när man kan få till det så där av saker som inte ens hör samman från början :o)

Må så gott!

Kram

Monika

Fröken Fräken sa...

Faktiskt brukar Herr Fräken aldrig protestera mot något som jag tar hem, så jag har aldrig behövt lirka med honom! Himla praktiskt ;-) Men kanske han köper något som han väldigt gärna vill ha, och då borde det ju vara lätt att säga att nu är det dags att du får något du vill ha...?

Karin Lindström sa...

Hej Viveka!

Ja du det där är ingen lätt ekvation att få med sig maken. Min vägrar också ha slagbord fast jag drömt om det så länge jag kan minnas. Han avskyr när det är det minsta rangligt och det blir de ju tyvärr!
Kommer du på en lösning så hör av dig till mig *skrattar*!

Vilken jättebra ide med din kupa. Du fick verkligen ett härligt kakfat!

Ha en fortsatt skön vecka!
Många kramar
Karin

Änglarnas hus sa...

Jag känner igen det du säger om att inte bry sig innan och sen PLÖTSLIGT så vill han bestämma något..
Det är tur att det inte är ofta för jag skulle inte klara av att kompromissa om inredning.. men oftast säger han "det blir så bra när du väljer så fortsätt med det"

Varma kramen ifrån Sanne!

Unknown sa...

Hej du Viveka!
Vilken otroligt vacker kupa det är, jag har sucktat efter den ett tag men just nu passar den inte plånkan, men sen kanske vem vet. Ja du bra tips på övertalning, använd en kvinnas list...ler, ibland kan man ju strejka lite...ler Jag håller strejk här hemma för ett skåp just nu...hihi Kram Petra

STENLYCKA sa...

Ja har inga förslag men jag tyckte Cillas förslag med att du skulle ta på dig mameluckerna var en utmärkt idé.
Så fiffig du var att göra ett högt fat, så bra det blev.
Kramen

Gammelbålsta sa...

Hej!
Vad fint det blev med ljusstaken,fatet och kupan. Jag är nog lite egoistisk när det gäller möbler och sådant som jag gillar. Brukar oftast inte säga något förrän jag behöver hjälp med släpkärra eller bärhjälp. Har gått bra hitills, han är så snäll min man. Han "förstår" mig när jag sedan säger att jag bara inte kan leva utan just den möbeln eller vad det nu kan vara.
Fast är den väldigt dyr så brukar jag ta med honom och visa den samt prata om den oavbrutet tills han tycker det är bäst att vi köper den.(för att få tyst på mig antagligen) Lycka till. Kram Aydan

Inka sa...

Hej, Viveka!

Asså jag blir tokig på dig...naturligtvis på ett positivt sätt, hihi.
Bordet..så klart du ska ha det. Jag har samma dilemma, ibland men jag vinner ALLTID. Jag påminner bara mannen om att det är JAG som gör det mesta...lagar mat, tar hand om barnen, det mesta av städningen med mera. Doktor Phil säger att man inte alls ska lägga sig i ens hustrus inredning. ch han har rätt. Har man det som passion så är det bara så. Han måste lita på ditt omdöme och smak. Säg att ALLA dina bloggvänner står på din sida, hahaha. Lova honom en ryggmassage om du får bordet med mera. Trägen vinner. Säg att det är bättre att du blir kär i bordet, än andra karlar, hihi.
Vilka bedårande mamelucker. Jag ska försöka sy ett par till vårt hem. Kan välan inte vara supersvårt.
Vilken smart idé att göra kakfat av en ljusstake, bara det.
Och jag förstår att vaniljhjärtarna är uppätna.

Kram till dig Viveka och hälsa mannen att du ska ha bordet.

Inka

Titti sa...

Hej!
Vilka fina saker du visar & vilken fiffig idé att limma ett fat på en ljusstake. Ha en fin dag. Kram /Titti

Inka sa...

Hej, Viveka!

Jag menade i början av min förra kommentar att jag blir tokig på dig för att du har så fint. Hm, det lät lite konstigt den meningen. Jag glömde bara avsluta meningen.
Jag kollade igenom de andra kommentarerna, och fick mig en del goda skratt, på allas uppfinnesrikedom. Tydligen har vi kvinnor gåt igenom samma sak.
Och som bloggaren Tant Thea säger: du måste kontakta någon inredningstidning, typ Vakre Hjem eller nå´t så att de kan göra reportage hemma hos dig. Jag menar allvar. Jag skulle verkligen njuta att se bilder i ett magasin från ditt/ert hem

Kram igen

Inka

Livet på Berget sa...

Kämpa på, du är värd bordet! Säg att du struntar i julklapp iår bara du får bordet:). Nu är jag jätte nyfiken på hur det där bordet ser ut, har läst alla kommentarer och känner att jag bara måste få se det snart:).

Kram
/Sara

Living by Milla sa...

Känner igen ditt dilemma allt för väl tyvärr. Använd din kvinnliga list, det brukar funka för mig.;)

Kram på dig!
Camilla

lovefriidrott sa...

HEJ

men jäkla karlar, ibland bryr dom sig i sånt som dom bara totalt ska strunta i.Men men Viveka snart står bordet där om jag känner dig rätt:)

Söta flickor du har:)
Kram Sari

Anonym sa...

Jag hoppas att det funkar med "kvinnans list övergår mannens förstånd"
Håller mina tummar för dig!
Kram Pernilla

LOPPISLIV sa...

Godmorgon Viveka! Ja en kvinnas list får du försöka med nu, ta till alla knep du kan,,,hihi Är alla gubbar likadana eller??? Jag fick som sagt hålla på i flera år för att få mitt vita trägolv, vadåå byta ut befintligt laminat golv...varför då??? det duger väl som det är typ...hihi Men, Klart du ska ha ett slagbord, ohhh så fint och med grå patina på, kommer att bli jätteflott. Jag säger som någon annan sa bland kommentarerna, på med de charmiga mammeluckorna, det gör nog susen :-) Lycka till. Kraaaam Paula

Goa sa...

Hej min kära, kära Viveka!
Jag har tänkt så mycket på dig. Du skrev en kommentar till mig för en tid sen, som slog mig rakt i hjärtat. Ja, varför gör det så ont ibland att älska?
Hoppas allting är väl!

Och så denna kärleken och männen...I know! Det kanske är så att ett annat bord står o väntar på dig o billigare dessutom. Vem vet..;)

Puss o kram på dig o tusen tack för alla varma hälsningar och all inspiration du bjuder på. Jag är sååå kär i allting! Du är fantastisk!

Min stora kram till dig, alltid...

Elzie sa...

Det såg smaskigt ut. Och hur man ska omvända män? Ja, där är jag definitivt inte människan som ska ge tips. Har försökt omvända min med målning av panel och tak i evigheter nu men sist fick jag frågan om jag ville bo nån annanstans! Då hade jag föreslagit att jag skulle måla det medan han var på jobbet. Så det är nog bäst att låta bli, hihi.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så fint det blev med fatet på foten! Gjorde ju också lite sådana förra året, men någon så fin kupa som du har, har jag ju inte förstås!
Ja, vad ska du hitta på med gubben, så han förståår!!!
Du kommer nog på något!
Kram
Marie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej Viveka. Var det du din lyckost som vann dom fina mameluckerna, grattis. Och jag var tvungen och fnissa lite när jag läste om bordet och mannen. Du får försöka lirka så han tror det är han som vill köpa det..har tittat hos dig hela sidan ner, och han är ju krögare. Hoppas du kommer på något innan bordet försvinner. Och vilket fint utekök ni har, Wow! Och den där (nu hoppar jag hejvilt mellan olika inlägg!) silvriga kupan är så himla fin.
Ha det gott och hoppas bordet blir ditt.
Kramisar
AnnaMaria

lugnet sa...

Vilket supervackert fat på hög fot!! Vad du är uppfinningsrik! Du får väl bearbeta din man ett tag till ang. bordet!!!
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram//ulrica

Lilla huset på prärien sa...

Det låter verkligen som om du SKA HA det bordet! Jag hade helt sonika åkt och köpt det utan mannens tillåtelse och ringt en kompis och fått det inflyttat ;)

Klart att du ska ha bordet!

Kram Jenny

pysseltanten sa...

Halloj Viveka!...=))
Alltså...va e de med dom där männen...
Att helt plötsligt ha ÅSIKTER när de gäller inredning...?..Men HALLÅÅÅÅ...
Lämna de till dom som KAN...nämligen i detta fallet....DU...hihi...
Superfint blev de med kupan på fot!
Ha en fin kväll, vännen...
Kraamizar Git

n o r d i n g å r d e n sa...

Så himla fint kök du har, hoppas du får hem bordet: )

Läckra gamla mammelucker!

Tja, din man har både rätt och fel.

Vi har sommarfår för fjärde sommaren nu. De har sin hage intill vår gård. Alltid är det ngt får som är mer "rymningsbelägna" än andra men det är aldrig ngt problem, för de rymmer aldrig, de vill alltid vara nära sin flock och hoppar lätt in igen...

Men, att ha dem helt lösa utan hage kan ju ställa till med problem förstås. De skiter ju när som helst, hur som helst. Det blir lätt högar med kulor här och var. Men, dessa körde vi över med gräsklipparen, blev perfekt fördelat och perfekt gödsel till grämattan.

Andra år och andra får har heller aldrig intresserat sig för mina blommor men i år kom Robert. Han verkade gilla pelargoner, vilket blev lite problematiskt, fick ställa undan dem när han skuttade ut ur hagen.. men , i det stora hela. Får är väldigt goa och sociala djur som är väldigt lätt att ha. Bara gräs, vatten och saltsten, kanske en pressening som tak över huvudet. Det är allt. Fast av mej får de bröd några ggr i veckan också förstås: )

Vi har alltså en fårhage men två grabbar, Lubbe & Robert är ute och hälsar på på vår gård utanför hagen var dag men, "förstör" gräsmattan gör nog mest grisar: )

Sommarfår/lamm är toppen att ha!
Så jag kan verkligen rekommendera det.

Lycka till med hemkomsten av bordet!!

mari.

Villa Hemma sa...

Gaaah, karlar! Vad vet de ;)

Har tyvärr inga bra tips förutom kvinnlig list.... :)

kram

Karin Lindström sa...

Hej Viveka!

Hur har det gått, har du övertalat maken än?

Björnbär är verkligen en hit i trädgården tycker jag. De kommer ju också nu när nästan allt är slut så de blir extra välkomna. De smakar kanske inte lika mycket som de ser ut att göra, men de är goda och framför allt goda i bakverk och sylt. Tänk bara på att köpa en taggfri sort. De andra är hopplöst stickiga och trassliga, vi ha en av varje!

Ha en fortsatt skön vecka!

Kramar
Karin

Unknown sa...

Hej Vivecka! Nej, jag har inte gjort betongbollarna själv... Har faktiskt ingen anning om hur man skulle kunna göra dem, jag köpte min på en såndär billighetsaffär så jag gav 15 kr st för dem, och så köpte jag bara 3! Phu, så dumt. Ha en fin dag! Kram Petra

Ingmarie sa...

Var han inte kock din gubbe????
Påminn honom när stunden är den rätta om vad hans knivar kostade...
Det du trodde var ett glas vitt var i själva verket äppelcidervinäger!
...tänk om vi bodde närmre varandra så mycket hjälp jag skulle få...TACK,det värmde ska du veta!

Lisas torp sa...

Knepigt det där med tycke och smak - men kanske är det lite prestige från hans sida?
Du kan säkert lirka lite, du borde ju känna honom rätt väl!:-)

Jättevackra saker du visar!
Ha en härlig dag!
Kram
Lisa

Jessica sa...

Toppen att ha en dotter som är bagare! Såg goda ut de där kakorna, å fint fat hade du fixat också!

Lycka till med övertalningen..
Kram till dig,
Jessica

Lantligt i stan sa...

Lycka till med bordet! Hoppas du lyckades övertala din man! Tänk att dom ska vara så motsträvliga ibland! Så vackert det blev med kupan och vilka smaskiga godsaker du visade under denna! Ha en trevlig helg!
Kram Anki

Stina sa...

Så superfint du gjort.:-) Kramis

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas verkligen att du kan övertyga mannen. Ibland så får man verkligen ta till en kvinnas all list. Har det precis likadant här. Din kupa var verkligen fin.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Fridas gård sa...

Wow, den lösningen vågar jag mig inte på med alla dessa katter (el destroyers) som vi har här!! Det blev ju jättefint!

Hoppas ni har en mysig helg!
kram Therese

Tulipa sa...

Hej Viveka!
åååh jag förstår ditt dilemma...
Jag missade ett sånt slagbord du beskriver för ett tag sedan och jag missade den vackraste kökssoffan ever i somras också..för att jag inte bjöd mer, tyckte det blev för dyrt...och så bittert jag ångrar mig! Speciellt angående kökssoffan en riktig klenod...gud jag mår dåligt när jag tänker på det-, *hihi*...man får ju skratta åt dig själv, men likväl är det bittert...!

Försök övertala mannen, ibland går det ju med lite kvinnlig list!!

Vilken tur du har som får hembakta vaniljhjärtan, det är såå gott!!

Kraam Mariette

Lilla Blanka sa...

Hej Viveka!

Ja åh den kupan är ju så himla fin!
MMm vad gott med vaniljhjärtan...hade lätt kunnat stoppa i mig ett par-tre stycken :)

Slagbordet...jag förstår dig precis! Men för allt i världen, släpp det inte om du blivit så förälskad i det!!! Du kommer ångra ihjäl dig. Maken kommer att se hur fint det blir när det kommer på plats, så då glömmer han att han inte ville ha det från början :)

Kram och lycka till! Du får berätta hur det "gick" sen!
Mia

Lönnen 13 sa...

Smart ide´att göra om en ljusstake till kupan!
Härligt med vaniljhjärtan,har du receptet? Såg såå goda ut.
Kram Anneli

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Hej vännen!!
Gu vilken rolig idé med foten och fatet, perfekt för de fina kakorna.. De är tur att du har oss som vet vad som e fint och så många kan ju inte ha fel *fniss*
När jag ringer och frågar om att låna bil möts jag jämt av - vad har du nu hittat för skräp... Ja ja för mig är de fint och de är ju tur att smaken e delad hi hi..
Kraaam kram Linda

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Köp det,vad skall hända?
Gubben din köper säkert grejor han gillar utan att först fråga dig.
Kram Agneta

Myownhome sa...

Kupan var underbart fin och din idé var ju hur fiffig som helst. :)

Unknown sa...

Hej! Kul att rå om dig i helgen. Synd att du blev magsjuk. Hoppas du mår bättre. Sitter på jobbet och längtar hem till min nya hund och min man. Skall massera din dotter ikväll. Hoppas det hjälper. Kram

i Emmas vita hem sa...

Fniss fniss...så roligt du skriver och man känner igen sig i dilemmat ;) Så gott med vaniljhjärtan och så tjusigt med kupan på fot. Många kramar Emma

Rummet för välbefinnande sa...

Ja, det är ju inte det lättaste det här - när man bara känner i hela kroppen att man absolut måste ha...... Också får man inte riktigt medhåll och dessutom då "mothåll"
Ja, du får använda din kvinnliga list på nåt vis!
Syskonkärlek är bara bäst, det lägger sig lika gott tillrätta i magen som de där vaniljhjärtana!
Ha det gott och lycka till med bordet nu!
Kram Mia

Ingmarie sa...

Fick ont i mitt rullningsfinger!!!
Ville bara se om bordet kommit på plats än....bara en tidfråga eller hur?

Ha det gör bra!

Viveka i Bläckhornet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Viveka i Bläckhornet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.