fredag 15 maj 2009

Galna kosjukan

Hej hopp därute!


Nåja hopp och hopp för min del är det väl inte men det går framåt.
Imorse vaknade jag jätte tidigt och det var stört omöjligt att somna om. Klockan 06.05 klev jag upp - frivilligt. Nåja, morgonstund har guld i mun heter det ju!
Idag kommer mamma och hennes sambo hit och ska sova över. Han ska hjälpa till med veden. Den hjälpen tar vi tacksamt emot
Det är ett drygt och slitigt arbete. Men den värmer gott på vintern...

"""

Har ju länge velat ha ta på en kotavla. Budat på Tradera utan vinst. Så en dag när jag kommer hem ligger 6 stycken på bron. VAAA!! Mannen (som inte alls fattar vad man ska med såna till) hade hört mitt suckande och farit iväg till en bonde och frågat.
- Jovisst hade han såna i lagårn. Han skruvade ner dem och skakade på huvet och funderade också vad jag skulle ha dem till..haha. - " Shabby for you - chic for me" ;)
Så nu ligger mannen ännu mer på plussidan.
Hmm...får försöka återgälda honom på nåt mysigt sätt :D









"""

Mer näthandel...Från Fridas Gård. De är så härliga de tjejerna.
Nu sist fick jag jätte vackra setvetter medskickat.
Puss på er...





Små flyt ljuskoppar som ska få lysa upp på kvällen.




Kolla klockan som jag väntat på.
Den har samma årtal som när vårt torp byggdes.
Åhh vad jag blev kär...



Ett gammalt tallriksställ...suck!




En zinkkanna - tänk sommarblommor i den!


Passar på att önska er en magisk helg med mycket kärlek och bus...

...solvarmaste kramarna från

Viveka

(Ett tillägg till sjuksyrran. Ojj vad jag har förbrukat vit färg. Jag använder bara vattenbaserad inomhus. För hållbarheten blir det oljefärg utomhus.)

57 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Heeej Viveka! Vad skönt att höra att det går framåt. Du ska veta att det är BRA mycket bättre än att det går bakåt. Om än lite framåt så är det ändå åt rätt håll, eller hur!?

Och vilken härlig man du har minsann. Klart du får gottgöra honom på nåt mysigt sätt *fniss* Det kan man väl heller aldrig få för mycket av själv. Kärleken gör susen för både kropp och själ. Det ska man då veta :)

Kotavlorna var så där äkta slitna och supercharmiga!

Fina saker visar du som vanligt också. Visst är det roligt när de skickar med nåt litet extra. De är ju glada när man beställer av dem. Tur att vi kvinnor älskar att shoppa annars skulle det inte bli mycket för webbshoppis ägarna. Eller butiker över huvud taget.

Hoppas du får en riktigt skön helg!

Kram Josefin

Våglyckan sa...

Själv är man precis uppstigen *gäsp*. Blev riktigt sent igår. Var och simmade med ena hunden och vi var inte klara förrän 21:30 och sen var det hemfart och kvällsmat etc innan man kunde varva ned för sängen. Ska iväg och jobba 13:15 så nu blir det bara slappa lite innan. Nytt inlägg kanske det blir till kvällen eller i helgen.
Grattis till de fina tavlorna! Är själv på jakt efter samma sak. Vilken snäll man du har som fixat åt dig. Ska genast börja tjata här hemma då jag inte lyckats ännu ;-). De på tradera har blivit för dyra för mig tyvärr. Fina bilder för övrigt också. Visst är det kul att shoppa. Sambon här hemma är emellanåt tokig på allt jag drar hem och muttrar över "allt småplock" som han kallar det titt som tätt. Men jag kan bara inte låta bli ;-).
Ha en skön helg!
kram från mig
/maria

oumberligating sa...

Godmorgon i Bläckhornet! Underbart ni är nog ifrån en annan planet ni kvinnor, man brukar ju säga att det är vi män som är det, jag undrar det jag(ler)KOTAVLOR!!! är det någon trend eller är det du nu Viveka som skapat denna trend, i så fall ska jag också ha en kotavla (undrar föresten om alla vet vad det är, är lite stöddig när jag säger det, men hur många av oss stadsbor har någongång hjälp till med att föra in mjölkresultat och liknande).
Tittade in till dig för att jag började bli orolig för dig och hur det går för dig, men ser att du är vid full vigör och pyntar omkring förfullt med dina kotavlor. Det blir fint det tycker jag verkligen(ler) bara det inte fortfarande luktar lagård, fast det är ju ganska trevligt det med. Hoppas du inte blir "ledsen" på mig nu när jag ironiserar lite, du känner mig ju ganska bra vid det här laget så du vet att jag är en ganska trevlig "mansperson". Och det är just "era" tokerier som gör er kvinnor så fantastika. Jag skulle vilja berätta om min "heltokiga" älkade Fru men vill inte lämna ut henne helt, men att samla på Kotavlar är nästan normalt om man jäför med hennes samling av hmmm...vissa saker. Ska försöka få en att blogga om det(ler). Annars för du nöjja dig med mina "galenskaper" har gjort två inlägg om två helt visserligen olika saker men en gemensam nämnare har de och att det handlar om våra intimare delar!
Varning för känsliga personer om det nu är någon i Vivekas bloggosfär som länkar in till mig(ler) Viveka är en härdad kvinna så hon vet jag tål denna läsning!
Nu säger jag bara en trevlig fredag och en fin helg önskar jag dig! hittar inte om det är någon Formel 1 i helgen i tablån så du kanske kan få din man att skruva upp lite Kotavlaor här och där!
Vore det egentligen inte kul att ha en varsin ovan för sängen och föra in lite olika "resultat" som för de stackars korna! (förlåt nu spårade jag ur, kanske det är våren som gör mig sådan, är man själv en gammal stötig tjur så är man)
Allt sagt så klar med glimten i ögat! Visst så kan du skruva själv, men du ska vara rädd om dig och inte fara runt så det händer någon mer olycka, visserligen så vill jag ha dig som medlem i www.jernsaxen.blogspot.com men inte som patient utan som stödmedlem!
Stor Kram i fall att jag inte skrev det!
Hälsningar ifrån Oumberlige Peter!

Rummet för välbefinnande sa...

Vad skönt att det går framåt för dig!
Så underbar man du har då!!!!!!
Ja, ibland händer det.... som i trissreklamen "fniss"
Men, så mycket fint du köpt då. Den där tallriksställningen är så fin, så fin..... Har allt kikat på att ta in den i butiken, men det är ju så mycket man vill ha där!
Önskar dig en fin helg nu och bara njut av dina tavlor - och din man!
Kram Mia

Diverselådan! sa...

Kul att läsa att du är på benen igen. Och så pass att du köpt balettskor? Fint.
Grattis till fina kotavlor. Jag har en som hänger i hallen och den är ifylld med krita av en expert med namn och nummer å allt på en liten ko, så jag är litet rädd om den, så därför hänger den över ytterdörren.
Kram från Annette

Vit som snö sa...

Vilken pärla till man Viveka!
Du sa det själv, kärlek o bus, det är väl det finaste sättet att återgälda den kärlekshandlingen!
Såå fina tavlor! Man blir lite avis... Kanske får cykla iväg till bonden en bit bort o kolla läget.
O mysiga saker visar du. Klockan var underbar o tallriksstället. Ett sånt anländer hit till veckan från Gävle:-)
Sköt om dej!
Kram Cilla

Fias Drömmar sa...

God morgon!!!
Jag skulle ha behövt gå upp lika tidigt som du =) men jag sov som en klubbad säl hii.
Vilken klippa till man du har!!! Så gulligt av honom =)
Palt är gott, mamma brukade göra det när jag var liten.Men surströmming kommer jag nog aldrig att gilla dock.
Vad fint ni har det, ser ut som en dröm =)
Blir nojjig och vill bara göra om mera här hemma.
Ja det hade varit superskoj om du hade följt med då!! Kommer flera gånger, hoppas jag =)
Nu ska jag ut och gå, måste slappna av, är vrålnervös nu för jobbet =)
Många kramar min vän!!!
Fia

Hannis sa...

Men gaaa!Kotavlor.
Vad många!!
Fina!

Skönt att det går framåt ändå.
Hoppas att du slipper värken nu i alla fall.

Önskar dig en skön helg/
Kram Hannis

STENLYCKA sa...

Vad roligt för dig med alla kotavlorna. Vad många fina bilder du visar. Önskar dig en riktigt skön helg!
KRAMAR

Lisas torp sa...

Vilken lycka att få så många kotavlor! Jag kan riktigt se bonden framför mej..!:)

Härliga saker du visar i övrigt och klockan är bara sååååå fin!!!

Ha nu en härlig fredag!
Kramar
Lisa

Elzie sa...

Det är det jag sagt. Det är alldels för farligt att släppa dig lös hemma själv - framför datorn, hi, hi. Så mycket fint du fått tag i. Och guben var då snäller. Nu kan du inte klaga på att du inte har någon kotavla längre, ha, ha.
Hoppas ni får en bra helg.
Kram Elzie

Malin sa...

herlige og inspirerende bilder!

ha en skjønn helg!

klem Malin

Vicky picky sa...

Hej mammsen! Jag är så himla lycklig, för det här innebär ju att du klarar av bloggen helt själv! ;) Själv funderar jag också på att börja inredningsblogga, igår vred jag tex. teven några grader medsols för att se bättre, och idag har jag fluffat till kuddarna i soffan så jag ska sitta bättre när jag sitter och dricker öl :) Vi ses snart! Puss och Kram

Englagård sa...

Jag har just läst ikapp allt som jag missat under tiden som jag varit borta från bloggvärlden.
Du har då verkligen lyckats ställa till det, kära nån.

Du verkar då vara vid gott mod så jag antar att foten bara blir bättre och bättre.

Ha det gott
kram Karina

Syster Yster sa...

Vilken toppen man.!!!Kul att han förstår hur viktigt något kan vara för en annan som inte betyder så mycket för honom. Håll fast i honom...

Anette

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken gubbe du har som fixar så fina gamla kotavlor åt dig, bara så där. Var rädd om honom:) Skönt att höra att det går lite framåt åt dig. Det är ju jättebra med näthandel, sortimentet är ju enormt.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Anci sa...

Hej !
Det var roligt att höra att du fick dina kotavlor :) Ibland verkar saker hitta hem till oss på egna sätt. Jag har fått två korgar (som jag har velat ha ett tag) hem till mig nyligen på två olika sätt. Då blev jag glad :D

Trevlig helg !
Kram

Fridas gård sa...

Kul och se att du var nöjd med varorna..;)!!
kram Therese

Birgitta sa...

Hej! Vad roligt att du blivit av med gipset och att såret har läkt. Jag har strosat runt en stund hos dej och sett mej omkring. Och jag kommer tillbaka snart.
Vilka fina loppisgrejer du har fått tag i. Kotavlor är jag inte så förtjust i längre, sedan vi hade mjölkkor. Påminner bara om allt jobb med kossorna.
Ha en skön helg.
Kram Birgitta

hagagården sa...

Hej
Men oj vilken tur du har som fått tag på kotavlor,dom är underbara,jag ska försöka mig på att göra några själv tror jag.
Det var mycke annat fint du visat,ett sånt tallriksställ har jag nyligen köpt det är underbart fint.
kram o ha en trevlig söndag
ninni

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Sån tur du har vännen som får både hjälp och presenter! Härliga ting du visar! Hoppas du är på god bättring med foten.
Fortsatt skön söndag!
kram vännen!
nina

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja jag tror klockan var just efter fyra imorse då ena hunden väkte mig genom skallet..."jag är pissnödig!!!". Så det var bara att pallra sig upp. Och inte kunde jag somna om inte... nä jag fick massvis gjort innan resten av gänget behagade stiga upp.

Kotavlorna var så fina! Alltså vilken skatt! Hihi ja både karln och tavlorna =)

Ha det så gott! Kram /Anita

Anonym sa...

du har då tur precis som sig bör :-).
om du ledsnar på en så köper jag den gärna...

hoppas du inte har så ont.

kanske vi ses i veckan?

kramar anna på mosaik.

Fias Drömmar sa...

Hej min vän!!!
Hur mår du?
Jag har bloggtorka nu, hjälp mig!!!
Jag ska ev ner till Mosaik i morgon, så du vet hihihi=)
Kramar Fia

Frida sa...

Hej Viveka!
Härligt att det verkar gå framåt för dig!
Vilka fina kotavlor en sådan hade jag gärna velat ha men har tyvärr inte sprungit på någon.

Hoppas du får en fin vecka!
Kram Frida

n o r d i n g å r d e n sa...

Mmmm så mycket vackert, ja det tallrikssället är läckert ioch vilken fin klocka du beställt!! Ha, ha, 6 st kotavlor, och ÄKTA!! Vilken lycka, de är fina, knäppt hur det kan vara, men kul!!! Shabby for you, chic for me som sagt: )

Mari.

My Lovely Things sa...

Hej Vännen!!
men va roligt att mannen kom hem med massa kotavlor.Min ppappa kom med ett stort gäng til mig med..Så nu har jag massor till mig vänner och till försäljning..

Tallriksstället är helt ljuvligt..åh vad jag skulle vilajha ett sånt..
ha det så bra..

Kram anna

Vita små hjärtan sa...

Oj så mycket fint du har att bjuda på. Ha en bra dag/Agnetha

Villa Carl Larsson sa...

Ja det är minsann finfint att ha en syster. Vi har haft det så mysigt i helgen. Pratat om ALLT mellan himmel och jord haha.

Kram Josefin

Monika sa...

Men så härligt att du gåååår igen! ;o) Måste kännas underbart.

Snacka och plus alltså! Det gjorde han bra maken! :o)

Såna balettskor har jag letat efter med ljus och lykta. Både på tradera och andra ställen. Åååhh, villl haaa! ;o)

Snygga bilder och och snyggt arrangerat som vanligt här hos dej :o)

Ha det fint och skutta lugnt!

Kram

Monika

Millygarden sa...

Hej viveka,


Vilken snäll gubbe du har som fiaxade kotavlor åt dig! Hr du nån till salu?

Hur går det för dig med läkningen?
Kram Marina

Birgitta sa...

Hej!
Vad roligt att du hälsat på hos mej. Nu har vi bara djuren som lite hobby och jag gör inget ute längre. Men däremot var det mycket jobb när vi hade mjölkkor och barnen var små. Vi trappade ner för 5 år sedan. Jag håller mest på med vävningen som är mitt stora intresse. Vi har kommit dithän att vi kan göra vad vi vill nu.
Ha en fortsatt bra dag.
Kram Birgitta

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Hej vännen!!
Men vilken go gubbe du har.... Men hela 6 stycken också... Skönt att höra att du mår bättre nu..
Kraaam kram Linda

Glitter och Marsipan sa...

Hej Viveka.
Vad roligt att du är pigg igen.
Ska prata lite om kotavlor för maken,och se om det får samma effekt som hos dej :)
Nej,tror inte det,får nog ta en sväng in på Tradera.
Vad roligt det är att handla lite fina saker,och får man sen något extra,så blir man ju så glad.
Klockan passade ju perfekt hos er.
Ha det bäst
kram kram Anette

Millas hem sa...

Tack tack!
Ja, det är riktig lyx med bra grannar!
Och vilken lyx sen med så många kotavlor på en och samma gång!

Kram Camilla

Unknown sa...

Hejsan Vännen!
Men oj 6 sty kohtavlor hihihihi då måtte han ha tänkta att nu ska hon väl ändå bli nöjd!! Hihi. Jag köpote min från lilla blanka den var också super fin. Skönt att höra att du är kryare nu coh att det går framåt.
Vackra bilder visar du också! Kram Petra

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Men Viveka vännen!!
Dubbel så stor, du måste ju ta de lite lungt...*ler* Fast jag förstår skulle också bli rastlös... Hur lång tid kommer de ta tills du blir bra igen??
Kraaam kram Linda

lottens vita och gröna sa...

hillo min kära! är mer eller mindre helt koko tom...känns som den beryktade väggen kommer i ilfart emot mig, håller emot med allt jag kan, idag har jag tex haft en ledig dag heeelt själv och bara gjort saker som jag haft lust till, fast det blev en hel del plockande härhemma med...går ju inte att låte bli! tänker på dig och ser dig stapplandes men ändå i ilfart, hihi! ta det lungt vännen, men jag förstår nog att du och jag är av samma skrot och korn, det ska bara gå undan...
tänk vilken skatt viveka en hoper koatavlor, jag har några och jag älskar dom...min son har fått för sig att den han har i rummet luktar blajja, han är en sån petmeter!
hoppas nu att du får en härlig långhelg, själv ska vi alla till vårt älskade torp i enköping, där kan man bara ta det lungt...eller!?

varmkram lotten

Vit Spets sa...

Halloj där!
Nej, inte blir det mycket av bloggen nu - vill ha mera timmar på dygnet!

Hållaren till vattenslangen köpte jag från webbutiken Cest la vié home, (länk finns från min sida)

Tjusigt med massor av kotavlor, skulle gärna ha någon fler ;-)

Ha det gott, jag skall till Hjortgården ikväll!
//Siv

Peter Olofsson sa...

Har ni fått upp kotavlaorna ovanför sängen än och hur mycket har ni fyllt i rutan över mjölkningen?.....hoppsan måste kontroller vilken blogg jag skriver ifrån, kan vara en nackdel, får nog logga in på mitt Oumberliga konto istället(ler).
Ja, så orolig är jag inte har redan några som lämnat smärtförningen Jernsaxen då de tyckte jag la för stor tonvikt på min person, djäkligt ledsen att de tyckte så för det är så det fungerar utan en person som syns och märks å går inget att starta upp, du som egen företagare vet ju också det! Men mitt mål är faktiskt inte att vara ordförande inte alls, min del i det hela i framtiden är att ordna rehabiliteringsboende och ordna resor dit där det är lite varmare..................loggar om.............Kram ifrån Peter!

oumberligating sa...

Sådarja nu var jag inne med rätt logga och namn så nu är jag lite friare. Jo, det här med att inte vara alla till lags det är inte det lättaste att vara det heller, många har olika ideér och det är självklart bra, men om man inte är med och tycker någonting då kan man heller inte vara med och påverka, precis som när det gäller politik. Visst är valet ibland mellan pest eller kolera, bara ta det som man tror sig klara! När det gäller sjukvårdspolitik som jag nu gör en del skrivelser om så är det nästan lika illa inom bägge blocken, fast på olika sett!
För Lilla Fruns del så är det en djäkla tur att vi väljer vilken vårdinrättning vi vill ha här i Stockholm ,inte för det har fungerat felfritt det häller, men bättre i allfall. Sedan finns det andra saker, men nu skiter vi i oss, hur går det för dig då, du hade ju besvär sist har det gått över. Hoppas verkligen det, du ska ju ta med din man på dans kurs, det är snart midsommar och då är det "stuffa" som gäller(ler).
Det går inte så bra med dansen för Lilla Frun heller hon får sätta sig på rollatorn så kör jag runt till takterna av Jon Bon Jovi!
Annars är jag just nu djävligt uttråkad, har lagt all krut på att hitta något sommarjobb, inte det lättaste när inte ens ungdomarna får något här i Stockholm. Du skrev ju tidigare hur duktig din dotter jobbade, tror de flesta skulle göra det om de fick möjlighet att visa vad de går för, min äldsta son har nu jobbat i 14 dagar i sträck, ett projekt som måste bli klart!
Ha en fin kväll på alla sett!
kram ifrån Peter!

Fias Drömmar sa...

Heeeeeeej!!!
Förlåt att jag varit frånvarande den senaste tiden, om det inte är datorn som begår minst 3 självmord under en kvart så är det mitt huvud som krånglar.
När jag inte jobbar så syr jag =)
Jag har bestämt vad jag ska göra den kommande tiden ( en liten hemlis än så länge), men du kommer märka vad jag gjort hihi..
Hoppas symaskinen vill som jag för nu ikväll ska det sys!!!! =)
Önskar vi hade en egen gräsmatta och egna blomrabatter att härja i. Men vi har bara en sketen balkong =(
Idag har jag varit ledig och varit på stan mellan kl 11 och 16.30, har träffat en flickvän till Jimmys pluggkompis (lång förklaring).
Sen var jag på MOSAIK och köpte strykvatten =)
Måste bara hitta en plats hihihi.
Annars har jag gjort kotavlor shabbar dem, målat hyllor och inte sovit tillräckligt. Dygnet har för få timmar tycker jag =)
Hur har du det? Mysigt och underbart hoppas jag =) Önskar bara solen kunde titta fram mera så det blir flera härliga långa dagar och kvällar ute =)
Ser så lungt och fridfullt ut på dina bilder, blir sååååå avis!!!!
Ja mormors kuddar har jag i mängder nu, man hittar knappt sängen hihihi..
Nu ska jag trä symaskinen, och sen bär det av!!!!!! Håll utkik på min blogg för det kommer hända saker *fniss*
Många stora varma kramar Fia

Ida sa...

Hejsan!
Vad mkt fint du visar, och vilken underbar man du har. Tänk att han brydde sig så mkt om dig att han gick och frågade grannen om en sån konstig sak=)
Ja listor är alltid effektivt, är rätt duktig på att skriva såna till sambon också, inte alltid så uppskattat;)

Du får gärna länka till mig, jag gör detsamma till dig, för hit vill jag hitta tillbaka!

Kram kram

Mer av allt sa...

Ja nu kan du verkligen ösa på med kotavlor! :-) Härligt att höra att du är på väg tillbaka!

Ha en härlig långhelg!

Lönnen 13 sa...

Tack så mycket för din kommentar hos mig!Stämplarna(de stora bokstäverna) har jag köpt på Clas Ohlson.Stansarna (De små bokstäverna)är köpta på samma ställe,på min affär hade de stansarna bakom disk,så man fick fråga efter dem.
Jag länkar så jag kommer tillbaka igen!Kram Anneli

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Åhh vilka fina saker du visar oss...Och himmel vad många fina kotavlor !! Tänk ändå, att det som har hängt i lagårn, det vill vi ha inne nu, de är ju sååå charmiga, jag har själv två stycken..
Tack för den fina kommentaren inne hos mig...det värmer så gott att du bryr dig om mig i min svåra tid...
Kraam Anette

MiaMaria sa...

Hej!

Vilken man du har som lyssnat till dig...kotavlorna är ju så fina.......och jag ser att du shoppat också, så kul o så fina saker!

Härliga bilder...

HA´det nu så bra!
MiaMaria

Dicksonska våningen sa...

Så snällt av maken att fixa ko-tavlor! Och nu har du så det räcker och blev över också!

Ha en bra långhelg!
Kram Annika

Unknown sa...

Hej! Häftiga tavlor. Du kan verkligen hitta inredning i allt. Jätteläckra servetter. De är ju så snygga att man kan väl inte torka sig på dem? Har varit runt och kollat dina bloggvänner, inte klokt vad många talanger det finns hos oss vanliga människor. Det är roligt att krångla sig fram. Är dock inte så haj på detta än men det går framåt. Är ledig idag och har köpt lite uteblommor. Skall bara få min man att hjälpa mig lite. Han är också händig och bra men inte lika rapp som din. Kram

mig & alice sa...

Hej Viveka.

Din man förtjänar en brakmiddag i helgen tycker jag :-)!
Vilken underbar present....skulle min man komma hem med 6 kotavlor så skulle jag bli överlyckliig....har nämligen inte heller lyckats hitta någon...inte som passar min plånbok i allafall :-).

Vad skönt att höra att du mår bättre och är på benen igen.

Ha det så gott i helgen.

Kraam
melinda

drömmen om vitt sa...

Hej hopp! Äntligen tillbaka efter datakrångel, trädgårdsbestyr och bloggtorka......Då är det ljuvligt att hamna här..... så mycket fint du visar.
Ha det gott!
Lotta

Anonym sa...

Vad härligt att du har fått så fina kotavlor. Snällt av maken att fixa dessa till dig.
Har du hittat något annat tårtfat ännu? Kom helt plötsligt på detta nu.. Hoppas verkligen att du har hittat något annat fat.
Önskar dig en fin helg.
Kram

här är gudagott att vara sa...

Jag undrar vad bonden tänkte???
Tänk att så många ting kan få komma till användning och bli poppis på nytt. Jag köpte en gammal griffeltavla på loppis den är jag så glad åt.
Ko tavlorna var ju riktigt charmiga.
Fina saker du har.
Haregott!

Hjärtat Mitt sa...

Men oj då!
Vilken underbar man du har, som vet precis hur han ska göra dig lycklig!
Det blev ju hur snyggt som helst med tavlorna.
Fina fynd från Fridas oxå, och allt annat du visar (klockan var ju inte dum).

Ha en skön helg!
Kram Mari

Fias Drömmar sa...

Psssst, nu har jag gjort slag i saken som jag skrev lite om förut.. hihi.
Vad roar du dig med i helgen?
Hoppas på att solen visar sig hihih=)
Många kramar Fia

Unknown sa...

Hej! Nu tycker jag att det är länge sedan du skrev något. Går in varje dag och väntar på något nytt. Kram

Titti sa...

Hej
Hittade hit via Fias drömmar. Så snällt av maken att fixa kotavlor :-)
Har lyckats få en i mina ägor.
Ha en bra dag.
Mvh Titti